سفر

برترین تکنولوژی های شارژ بی سیم

 

[padding top=”0″ bottom=”0″ right=”5%” left=”5%”]

با بهترین شارژرهای بی‌سیم ۲۰۲۱ آشنا شوید

بهترین‌ها از نظر قیمت، سرعت و کارایی

اگر شما هم از دردسرهای بی پایان شارژهای معمولی خسته شده‌اید، برای آشنایی با بهترین شارژر بی سیم از جنبه‌های مختلف با ما همراه شوید.

یکی از همراهان جدایی ناپذیر این روزهای ما شارژر است و در خانه، سرکار، سفر و هرجا که می‌رویم همراه نداشتن آن مشکل‌ساز می‌شود. شاید گاهی شارژر دیگران به دادمان برسد اما این تنها قسمتی از ماجراست.

تا حالا چندبار برایتان پیش آمده که قصد استفاده از شارژر فرد دیگری را داشته‌اید اما تفاوت پورت‌های لایتنینگ، Micro-USB، USB-C و حتی مدل‌های قدیمی‌تر مانعتان شده است؟

دردسر شارژرهای فعلی به همینجا ختم نمی‌شود و باید کوتاهی کابل، خرابی پورت و دست و پاگیر بودن آنها را هم به مشکلات مذکور اضافه کرد. خوشبختانه شارژهای بی سیم بسیاری از این مشکلات را حل کرده‌اند و استقبال از آنها روز به روز در حال افزایش است.

در ادامه سراغ معرفی بهترین شارژهای وایرلس می‌رویم و در انتهای مطلب هم نکات مهمی را درباره معیارهای انتخاب بهترین شارژ بی سیم توضیح می‌دهیم که توصیه می‌کنیم آنرا از دست ندهید.

۱. انکر PowerWave

  • مقرون به صرفه
  • توان: ۱۰ وات
  • قیمت: ۱.۴ میلیون تومان

بهترین شارژ بی سیم

انکر یکی از شرکت‌هایی است که با عرضه محصولات باکیفیت نامی در مدتی کوتاه برای خود دست و پا کرده. محصولات این کمپانی تنوع بالایی دارند و می‌توانید انکر PowerWave مدل A2524 را به عنوان بهترین شارژر بی سیم در میان مدل‌های میان‌رده تهیه کنید.

انکر A2524 با موبایل‌های اندرویدی و آیفون سازگاری داشته و به لطف چیپستی قدرتمند فرایند شارژر را نسبت به دیگر مدل‌های ۱۰ واتی سریعتر انجام می‌دهد. علاوه بر این فناوری کنترلی پیشرفته به کار رفته در آن مانع افزایش بیش از حد دما می‌شود.

هرچند این دستگاه به صورت استند طراحی شده اما حتی اگر گوشی را به صورت افقی هم روی آن بگذارید شارژر می‌شود.

حین شارژر نیازی به درآوردن قاب یا کاور نیست چون کویل تا فاصله نیم سانتی متری امواج شارژر را ارسال می‌کند. در پنل جلویی شارژ بی سیم انکر A2524 یک LED برای نمایش وضعیت شارژر کار شده است.

۲. آکی Graphite 10W

  • قیمت مناسب و ابعاد کوچک
  • توان: ۱۰ وات
  • قیمت: ۵۹۰ هزار تومان

شارژر بی سیم

آکی Graphite شارژر بی سیم را با حداکثر توان ۱۰ وات انجام داده و با تمام گوشی‌های مبتنی بر استاندارد Qi از جمله پرچمدارهای سامسونگ و اپل سازگاری دارد. این امواج حداکثر تا فاصله ۳ میلی متری ارسال می‌شوند در نتیجه قاب یا کیس‌های با این میزان ضخامت در فرایند شارژر اختلالی ایجاد نخواهند کرد.

این مدل بهترین شارژ بی سیم با آداپتور 5V 2A و از طریق کانکتور USB-C شارژر می‌شود که با تکنولوژی‌های شارژر سریع نسل دوم و سوم سازگاری داشته و جریان خروجی ۱.۲ آمپر، ۹ ولت با حداکثر توان ۱۰ وات را تامین می‌کند.

پد دستگاه از جنس پلاستیک مات است و حلقه فلزی نقره‌ای که دور آن را فرا گرفته ظاهری جذاب به این محصول بخشیده است. روی پد هم نشانگر LED کوچکی تعبیه شده که حین شارژر به رنگ سبز در می‌آید.

یکی از نکات مثبت آکی Graphite ابعاد جمع و جور ۸۷ در ۸۷ میلی متری است که قرار دادنش روی هر سطحی را میسر می‌سازد. زیر بدنه هم چهار پایه پلاستیکی کوچک قرار گرفته که با چسبندگی نسبی مانع از سقوط اتفاقی شارژر می‌شوند. وزن شارژر هم از ۱۲۸ گرم فراتر نمی‌رود بنابرین با جابجایی آن مشکلی نخواهید داشت.

۳. شارژ بی سیم اپل مگ سیف

  • سازگاری عالی با آیفون
  • توان: ۱۵ وات
  • قیمت: ۷۵۰ هزار تومان

شارژ بی سیم اپل مگ سیف

اپل مگ سیف بی‌تردید بهترین شارژ بی سیم برای آیفون است. مگ سیف شبیه پدهای معمول طراحی نشده بلکه از طریق کویل‌های مغناطیسی به پشت گوشی متصل شده و امکان شارژ آیفون با حداکثر توان ۱۵ وات را فراهم می‌کند.

مگ سیف علاوه بر آیفون توانایی شارژ دیگر گوشی‌های اندرویدی سازگار با شارژ بی‌سیم و کیس ایرپادهای جدید را هم دارد.

شارژر بی سیم اپل به شکل هوشمند حداکثر توان مورد نیاز گوشی را سنجیده و خروجی را بر اساس آن اعمال می‎کند. برای مثال توان خروجی برای آیفون ۸ پرو ۷.۵ وات و برای آیفون ۱۳ پرو ۱۵ وات خواهد بود.

این محصول ۸۲ گرم وزن دارد و زمانی که به گوشی متصل است ممکن است کار کردن با آن زیاد راحت نباشد اما کاربردی‌تر از پدهای معمولی است که ناچار به قرار دادن گوشی روی آن هستید.

۴. بلکین BoostUp استند

  • طراحی منحصر به فرد
  • توان: ۱۰ وات
  • قیمت: ۹۰۰ هزار تومان

بلکین نامی آشنا در بازار لوازم جانبی است و از سال‌های دور با تولید محصولات با کیفیت شهرت و اعتبار درخوری برای خود به هم زده است. این کمپانی در حوزه شارژرهای بی سیم هم دستی بر آتش دارد و محصولات متعددی از جمله بلکین BoostUp استند را در بازار ایران عرضه کرده است.

این شارژر از طراحی منحصر به فردی برخوردار بوده و با گوشی‌های اندرویدی و آیفون‌های ۸ به بعد هم سازگاری دارد. بلکین BoostUp استند قادر است آیفون XS Max را در ۳۰ دقیقه تا ۱۶ درصد شارژر کند.

در بدنه دستگاه از پلاستیک براق استفاده شده که ظاهر درخوری برای آن به ارمغان آورده و در همان نگاه اول باکیفیت بودن خود را به رخ می‌کشد. سطح استند اما از پلاستیک مات ساخته شده تا مانع از لیز خوردن گوشی شود. در کناره‌های پد هم بازویی قرار دارد که هم نقش پایه را ایفا می‌کند و هم می‌توان گوشی را به صورت عمودی یا افقی روی آن قرار داد.

در لبه پایینی یک چراغ LED تعبیه شده که حین شارژر گجت روشن می‌شود. این استند ۵۰ دلاری به جز موبایل قادر به شارژر گجت‌های دیگر نیست. بلکین نسخه پد این شارژر را هم با قیمت مشابه عرضه کرده که توان ۱۵ واتی را به ارمغان می آورد.

۵. انکر PowerWave 15W

  • بازدهی بالا، کیفیت مطلوب
  • توان: ۱۵ وات
  • قیمت: ۸۰۰ هزار تومان

در ساخت این شارژر از فناوری انحصاری «بوست ویو» استفاده شده که با تکیه بر ابزارهای قدرتمند و فناوری خنک کنندگی پیشرفته، سرعت شارژر را نسبت به دیگر مدل‌های ۱۵ واتی بهبود می‌بخشد.

شارژ بی سیم انکر PowerWave تمام گوشی‌های اندرویدی و آیفون‌های سازگار با شارژر بی سیم را در حالت‌های افقی و عمودی شارژر می‌کند.

انکر این دستگاه را به گونه‌ای طراحی کرده که با پشتیبانی از شارژ سریع نسل ۳ کوالکام و شناسایی مدل گوشی، آیفون ۱۳ پرو مکس و پرچمدارهای سامسونگ را با توان متناسب شارژر می‌کند، در نتیجه سلامت باتری تضمین می‌شود.

کویل‌ها قادر به ارسال امواج تا فاصله نیم سانتی متری هستند در نتیجه وجود قاب یا کیس مشکلی در پروسه شارژر ایجاد نمی‌کند.

فن داخلی از افزایش بیش از حد دما و کاهش سرعت شارژر از صفر تا ۱۰۰ درصد جلوگیری می‌کند. در پایه استند هم یک LED تعبیه شده که نشانگر فرایند شارژر است.

۶. راوپاور RP-PC065

  • شارژ همزمان دو دستگاه
  • توان: ۱۰ وات
  • قیمت: یک میلیون تومان

بهترین شارژر بی سیم

مدل RP-PC065 از سری شارژرهای قدرتمند بی‌سیم راوپاور است و توانایی شارژر همزمان دو گوشی یا یک ساعت هوشمند را دارد البته اپل واچ از این قاعده مستثنی است چرا که این دستگاه با ساعت هوشمند اپل سازگاری ندارد.

توان خروجی راوپاور RP-PC065 برای هر گوشی حداکثر ۱۰ وات است و در مجموع به ۲۰ وات می‌رسد. شدت جریان و ولتاژ خروجی برای ساعت‌های هوشمند روی ۵ ولت و ۰.۴ آمپر تنظیم شده تا باتری دیوایس‌ها آسیب نبیند.

برد جریان بین ۲ تا ۸ میلی متر است در نتیجه حتی از ضخیم‌ترین کاورها و قاب‌ها نیز عبور خواهد کرد. یکی از معایب شارژرهای بی سیم اتلاف بالای انرژی است اما آنطور که راوپاور می‌گوید بازدهی انرژی در RP-PC065 به ۷۳ درصد می‌رسد که رقم قابل توجهی است.

هرچند راوپاور RP-PC065 با قیمت ۵۰ دلاری در فهرست بهترین شارژر بی سیم جای دارد اما نمی‌توان از ابعاد نسبتا حجیم (۱۰۰ در ۲۰۰ میلی متر) و وزن بالای ۲۷۰ گرمی آن چشم پوشی کرد، بنابرین اگر قصد جابجایی مکرر شارژر را دارید، سراغ گزینه‌های دیگر بروید.

۷. سامسونگ EP-P1300

  • کیفیت و کارایی بالا
  • توان: ۹ وات
  • قیمت: ۸۶۰ هزار تومان

شارژر بی سیم سامسونگ

سامسونگ یکی از نخستین شرکت‌هایی بود که به تولید گوشی‌های سازگار با شارژر بی سیم روی آورد و طبیعی است که در بازار شارژهای این دستگاه‌ها هم دستی بر آتش داشته باشد.

شارژر بی سیم سامسونگ EP-P1300 به لطف سازگاری با فناوری USB PD، بدنه با کیفیت و بسیار کوچک، سرعت شارژر مناسب و سازگاری با گجت‌های مختلف به فهرست بهترین شارژر بی سیم راه یافته است.

حداکثر شدت جریان و توان خروجی برای گوشی‌های گلکسی به ترتیب ۲ آمپر و ۹ وات است. در مورد آیفون‌ها توان این دستگاه به صورت خودکار به ۷.۵ کاهش می‌یابد که به معنی شارژر کامل آیفون XS MAX در ۳ ساعت است.

این شارژر بدنه‌ای ضد لغزش دارد که از سقوط اتفاقی گوشی جلوگیری می‌کند. همچنین به یک LED مجهز شده که شارژ کامل گوشی را به شما خبر می‌دهد. علاوه بر موبایل می‌توانید دیگر دستگا‌های سازگار با شارژ وایرلس مثل کیس ایرباد یا ساعت هوشمند را هم با آن شارژ کنید.

این شارژر بی سیم سامسونگ تنها ۷۰ گرم وزن داشته و همراه با آداپتور شارژر سریع ۱۵ واتی و کابل USB-C به دستتان می‌رسد.

۸. سامسونگ Trio EP-P6300

  • شارژ همزمان ۳ دستگاه
  • توان: ۹ وات
  • قیمت: ۲ میلیون تومان

شارژ وایرلس سامسونگ

شارژ وایرلس سامسونگ مدل Trio EP-P6300 برخلاف مدل‌های دیگر امکان شارژر همزمان گوشی، ایرباد و ساعت هوشمند را به شما می‌دهد.

این مدل به ۶ کویل مجهز شده و نیازی نیست مثل برخی مدل‌های دیگر گوشی را برا شارژ دقیقا در جای مشخصی روی پد بگذارید.

طراحی شارژر جذاب است و با یک LED روند شارژ را به شما نشان می‌دهد. همچنین با یک آداپتور شارژ سریع ۲۵ واتی به دستتان می‌رسد تا مثل مگ سیف اپل نیازی به خرید شارژر جدا نداشته باشید.

ساختار سه‌گانه باعث شده ابعاد دستگاه به ۲۴۰ در ۸۶ میلی متر و وزن آن به ۳۲۰ گرم برسد در نتیجه عنوان سنگین‌ترین مدل در فهرست بهترین شارژر بی سیم را به خود اختصاص داده است.

هریک از دو قسمت شارژر توان خروجی تا ۹ وات را گوشی‌های گلکسی و ۷.۵ وات را برای آیفون، گوشی‌های شیائومی و دیگر دستگاه‌های تحت استاندارد Qi تامین می‌کند.

گفتنی است شارژر بی سیم سامسونگ EP-P6300 بیشترین سازگاری را با گلکسی واچ دارد و ممکن است با ساعت‌های هوشمند برندهای دیگر چندان سازگار نباشد.

۹. اپل مگ سیف Duo

  • طراحی تاشو، مناسب برای آيفون
  • توان: ۱۴ وات
  • قیمت: ۳.۲ میلیون تومان

بهترین شارژ وایرلس اپل

میگ سیف Duo از نظر طراحی یکی از خاص‌ترین مدل‌ها در فهرست بهترین شارژ وایرلس است چرا که به آسانی می‌توانید آنرا از وسط تا کرده و حمل کنید.

پدهای دوگانه اپل میگ سیف Duo به شما اجازه می‌دهد اپل واچ یا آيفون یا هر گوشی هوشمند دیگری را به صورت همزمان شارژ کنید.

این شارژ بی سیم با فناوری شارژ سریع نسل ۳ سازگار است. حداکثر خروجی آن به آداپتوری که استفاده می‌کنید بستگی دارد و در صورت استفاده از آداپتور مناسب توان ۱۴ واتی را ارائه می‌کند که قابل توجه است.

فراموش نکنید آیفون‌های ۱۱ و سری‌های قبل از آن حداکثر با توان ۷.۵ وات شارژ خواهند شد. این شارژ بدون آداپتور عرضه می‌شود اما از آداپتورهای USB-C با توان بین ۱۴ تا ۲۷ وات پشتیبانی می‌کند.

شارژ بی سیم چیست؟

همانطور که از نام این فناوری پیداست شارژر بی سیم روشی برای تامین نیروی برق دستگاه‌های الکترونیکی مجهز به باتری بدون استفاده از کابل و سیم است.

شاید فکر کنید شارژر بی سیم یک تکنولوژی جدید است اما تاریخچه این فناوری به بیش از یک و نیم قرن قبل باز می‌گردد. در سال ۱۸۷۱ مخترعی به نام «ویلیام هنری وارد » از طرحی برای انتقال نیروی برق موجود در لایه پایین جو برای شارژر دستگاه‌های الکترونیکی سخن گفت. هرچند این طرح تا حدودی عملی به نظر می‌رسید اما هرگز رنگ واقعیت به خود ندید.

بیست سال بعد «نیکولا تسلا» مخترع برجسته و صاحب نام آمریکایی موفق به ساخت سیم پیچی شد که قادر به ایجاد میدان مغناطیسی و انتقال جریان برق به شکل بی سیم بود. بلندپروازی‌های تسلا تا جایی پیش رفت که در پی توسعه برجی عظیم و تبدیل کره زمین به میدان مغناطیسی بود اما بودجه و عمر تسلا کفاف اینکار را ندادند.

فناوری‌های شارژ بی سیم

از آن زمان فناوری‌های مختلفی برای شارژر بی سیم ابداع شده که شامل روش‌های القایی، تابشی و فرا صوتی می‌شود. هریک از این فناوری‌ها مزایا و معایب خاص خود را به همراه دارند اما متداول‌ترین رویکرد در دنیای موبایل شارژر میدان نزدیک یا القایی است.

در روش میدان نزدیک شارژر بر اساس کوپلینگ القایی رزونانس و با استفاده از دو سیم پیچ به گجت منتقل می‌شود. تا همین اواخر شارژهای القایی تحت یکی از دو استاندارد Qi (بخوانید چی) یا PMA ساخته می‌شدند که به سردرگمی کاربران منجر شده بود.

بهترین شارژر بی سیم

خوشبختانه از سال گذشته PMA و Qi با هم ادغام شده و دستگاه‌ها با استاندارد یکسانی را روانه بازار می‌شوند. برآوردها نشان داده حدود ۹۰ درصد محصولات مبتنی بر شارژر بی سیم از استاندارد Qi پیروی می‌کنند.

اغلب شارژهای بی سیم Qi موبایل با توانی بین ۵ تا ۱۰ وات تولید می‌شوند اما شیائومی مدتی قبل از نخستین شارژر بی سیم موبایل دنیا با توان ۳۰ وات رونمایی کرد که از یک فن قدرتمند برای دفع حرارت بهره می‌برد. استاندارد Qi امکان تولید مدل‌های با توان یک کیلو وات را فراهم کرده که برای گجت‌های دیگری نظیر لپ تاپ کاربرد خواهند داشت.

معیارهای انتخاب بهترین شارژر بی سیم

با استقبال کمپانی‌های صاحب نامی نظیر سامسونگ، ال‌جی، اپل و هواوی از فناوری مذکور و ارائه گوشی‌های سازگار با آن، این روزها شاهد عرضه انواع و اقسام شارژر بی سیم به بازار هستیم که انتخاب مدل مناسب را سخت کرده است. در این راهنما بهترین شارژر بی سیم بر اساس معیارهایی نظیر سرعت شارژ، منبع تغذیه، قیمت، طراحی، سازنده معتبر و تاییدیه WPC انتخاب شده که در ادامه به توضیح هر یک پرداخته‌ایم.

  • تاییدیه WPC

شاید گاهی اوقات قیمت پایین شما را به خرید یک شارژر بی سیم وسوسه کند اما فراموش نکنید که هرگونه نقص در این ابزارها می‌تواند خسارت قابل توجهی روی دست شما بگذارد. مدل‌هایی که در این فهرست معرفی شده‌اند همگی تحت استاندارد WPC قرار داشته و علاوه بر سازگاری با استاندارد Qi، تست‌های ایمنی متعددی را هم با موفقیت پشت سر گذاشته‌اند.

  • سرعت شارژ

در این فهرست مدل‌های کم توان حذف و صرفا روی شارژرهایی که با اکثر موبایل‌ها سازگاری دارند تمرکز شده است. استاندارد Qi 1.2 از سرعت شارژر تا ۱۵ وات (۹ ولت ۱.۶۷ آمپر) پشتیبانی می‌کند اما فعلا مدل‌های با توان ۵، ۷.۵ و ۱۰ وات بر بازار سیطره دارند.

  • طراحی

شارژهای بی سیم معمولا در دو مدل پد یا استند تولید می‌شوند. هریک از این مدل‌ها طرفداران خاص خود را دارند اما ما استندها را توصیه می‌کنیم چون حین شارژر امکان تعامل با گوشی و کار با آن را نیز فراهم می‌کنند. هرچند تنوع چندانی در بازار مورد بحث جود ندارد اما در انتخاب بهترین شارژر بی سیم علاوه بر زیبایی بصری، به ساختار سطح پد یا استند برای ثابت نگه داشتن گوشی و وجود چراغ شارژر هم توجه شده است.

  • نویز

برخی شارژرهای بی سیم صدای آزار دهنده و نویزی تولد می‌کنند که به سرعت غیرقابل تحمل می‌شود. بنابرین حین خرید حضوری حتما از فروشنده بخواهید شارژر بی سیم را امتحان کند.

  • منبع تغذیه

در این فهرست مدل‌های با آداپتورAC و کانکتور جک، Micro-USB یا USB-C بررسی شده‌اند چرا که شارژهای با کانکتورهای اختصاصی چندان رایج نبوده و معمولا قیمت بالایی دارند. تنها مورد استثنا مدل‌هایی است که همزمان قادر به شارژر اپل واچ و موبایل هستند. آداپتورهای کم توان روی خروجی شارژر تاثیر می‌گذارند تا جایی که گاهی اوقات پد اصلا قادر به شارژر گجت نیست.

  • برند شارژر بی سیم

همانطور که گفتیم ممکن است قیمت پایین شما را به سوی خرید مدل‌هایی با برند بی نام و نشان سوق دهد اما فراموش نکنید حتی برخی برندهای ناشناخته اما با تاییدیه WPC هم ممکن است به خاطر چند ده هزار تومان قیمت پایین‌تر، ضرر زیادی روی دستتان بگذارند.

  • قیمت شارژر بی سیم

در این بررسی از مدل‌های با قیمت گزاف و لوکس صرف نظر شده و در عوض دستگاه‌هایی با قیمت‌های متنوع معرفی شده‌اند که از ۲۰ تا ۱۰۰ دلار را شامل می‌شود. گفتنی است برخی ایستگاه‌های شارژر سازمانی و اداری قیمتی بالای ۲۵ میلیون دارند و حتی در بازار داخل هم عرضه شده‌اند.

حالا که با معیارهای انتخاب بهترین شارژر بی سیم آشنا شدیم وقت آنرا رسیده که سراغ معرفی بهترین مدل‌هایی برویم که در بازار ایران هم عرضه شده‌اند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا